Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemDäckserviceDieselserviceHandikappsanpassningAC-serviceService av tilläggsvärmareIsdäck
Bosch Car Service

BilTek AB

Meny

Extratjänster

Extratjänster

Mottagning 24 timmar om dygnet

Du kan lämna din bil vid vår bilverkstad när som helst på dygnet.
Parkera bara bilen på parkeringen och lägg bilnyckeln i nyckelboxen inför din avtalade bilservice eller bilreparation. Vi på verkstaden kommer att kontakta dig efter avslutat arbete eller under arbetets gång om vi behöver kompletterande information. Du sparar tid och får tillbaka bilen så snabbt som det är möjligt.

Kundmottagning

Vår servicerådgivare går igenom din bil och vi diskuterar i förväg vilka arbeten som behöver utföras. Vi ger dig fackmannamässiga råd och förklarar alltid varför reparationen måste utföras och hur mycket den beräknas att kosta. Om det tillkommer kostnader under arbetets gång stämmer vi alltid av med dig som kund innan vi genomför tilläggsreparationen.

Transporter till och från verkstan

Många använder sig av länstrafikens busstransporter för att hämta och lämna bilen. Bussen stannar i direkt anslutning till verkstan. Vi ordnar även hämtning och lämning av bilen i Kalix, Töre och Överkalix.

BilTek AB - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till BilTek Bosch Car Service!