BilTek AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Handikappsanpassning

featured image

BilTek erbjuder individuell handikappanpassning av bilar.
Tillsammans med dig utför vi tester och rådgör om vilka anpassningsbehov som behöver utföras i din bil.

Har är några bilder på en extrem 4 hjuling som vi byggt om och anpassat.

Här ser man hur stolen kommit ut ur bilen till samma nivå som rullstolen, varvid överflyttningen görs möjlig.

 

Här har vi öppnat skyddsdörren som är elektriskt manöverbar. Att observera även trösken följer med skyddsdörren allt för att underlätta insteget in i fordonet.

Den elektriskt manöverbara stolsunderredet har nu kommit ut och sänks ner till samma nivå som rullstolen, allt för att underlätta överflyttningen mellan stolarna.

 

Nu är det lastat och klart och skyddsdörren stängs.

Klart för en dag ute i skogen.

 

 

 

 

 

 


BilTek AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!