BilTek AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Om oss

 

Historia
Företaget grundades 1997 i Morjärv, Norrbotten. Genom alla år har företaget utvecklats enligt de grundläggande värderingarna som sattes upp vid start.
BilTek har mottagit flera smickrande utmärkelse. Bl.a. årets BOSCH-verkstad 2008. Årets Landsbygds företag 2009.

Framtid
Vår interna riktlinje är att kunna fortsätta att erbjuda både nya och gamla kunder dagens höga servicenivå.
Utöver det har vi som mål att utvecklas både personligen och företagsmässigt. Detta sker genom utbildningar, kundträffar och utökad maskinpark.
Biltek har idag 6 anställda, och kommer inom överskådlig framtid utökas med ett par heltidstjänster.

Arbetsområden

BilTek arbetar i huvudsak inom tre områden:

1. Bilservice och reparationer
2. Handikappanpassning av fordon
3. Isracingdäck (egen produkt)

Med hög kunskapsnivå och utrustning av toppklass kan vi stolt erbjuda dig ett komplett utbud av dessa tjänster och produkter.

Samarbetspartners
BilTek ingår i den globala kedjan BOSCH Car service.
Utöver BOSCH samarbetar vi även med en rad stora aktörer, däribland MECA. VALVOLINE EBERSPÄCHER


BilTek AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!