BilTek AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Isdäck

featured image

Har ovan kan ni se olika typer av nabb mönster man kan även rita egna mönster

Vi tillverkar isracing däck utifrån kundens önskemål

Utveckling

Efter år av tävlande i sporten där kostnaderna skenade iväg till orimliga höjder bestämde vi oss för att utveckla ett slitstarkt däck till låg kostnad.

Resultatet blev det nu så populära kortnabbsdäcket. Ett däck med en livslängd på flera år. Dessutom till en kostnad som är försumbar jämfört med tidigare alternativ. Vi berättar gärna mer och visar dig vinnande mönsteruppsättningar.

BilTek bedriver försäljning och utveckling av både kortnabb och långnabb.

Efter en noggrann kontroll av stommen på börjas arbetet med det nya däcket, här ovan demonteras de befintliga rally dubbarna.

Här monteras brickor och muttrar på de nya däcken

Nedan vissas däcken som skall vara med under Speed Weekend i Orsa 2012, se film klick nedanför.

 


BilTek AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!