Våra tjänster

BilTek i Morjärv erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

BilTek Bilverkstad i Morjärv är väl rustad för att möta de förändrade kraven som kommer med att diagnostisera motorproblem på moderna fordon. Med en ökande användning av elektronisk styrning och komplexa inbyggda ledningssystem i dagens fordon, krävs det avancerad teknik och djupgående expertis för att effektivt identifiera och lösa problem. Vår verkstad är utrustad med den senaste tekniken och besitter den expertkunskap som behövs för att noggrant diagnostisera och åtgärda problem i dagens tekniskt avancerade bilar.

Bromsreparation och underhåll

Vi rekommenderar regelbundna bromskontroller för att upptäcka och åtgärda eventuella problem i tid. Eftersom olika fordon används på olika sätt anpassar vi våra rekommendationer baserat på ditt fordons unika behov.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

När det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest kan vi utföra allt nödvändigt arbete. Om du önskar kan vi kontrollera fordonet i förväg, för att korrigera eventuella problem.<br>

Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har varit involverat från början i utvecklingen av nya komponenter för hybrid- och elbilar. Bosch levererar nu utrustning till de flesta tillverkare av hybridfordon som originalutrustning. Som en del av Bosch Car Service har de skickliga mekanikerna hos oss på BilTek gedigen erfarenhet av att reparera och underhålla dessa fordon.

AC-Service

BilTek i Morjärv är din pålitliga partner för luftkonditioneringsservice. Vi förstår vikten av ett effektivt och pålitligt luftkonditioneringssystem för körkomfort och en hälsosam miljö i din bil. Med vår regelbundna AC-service kan du dra full nytta av din luftkonditionering året runt.